Sponsors

De volgende bedrijven helpen ons bij het uitvoeren van onze hobby.
Neem ook eens een kijkje op hun website. Zonder sponsoring is het lastig om deze hobby uit te voeren en de doelstellingen te halen. Wij zijn dus heel blij met de steun die we van onderstaande bedrijven mogen ontvangen. Zonder hun steun zou dit alles niet mogelijk zijn. Hoe meer steun we krijgen hoe meer we kunnen bouwen aan vooral de historie van Bergen op Zoom en dit aan het publiek kunnen tonen, dus als u onze doelstellingen een warm hart toedraagt, en ons wilt helpen die te verwezenlijken dan stellen wij dit zeer op prijs. Uw bedrijf wordt dan net als de huidige sponsors hieronder vermeld, inclusief een link naar uw bedrijfswebsite. Ook is sponsoring in de vorm van goederen, zoals modelspoor materieel wat niet meer gebruikt wordt natuurlijk van harte welkom.

Via het contactformulier kunt u eenvoudig contact met ons zoeken en wij reageren hier binnen 1 á 2 dagen op. Vast bedankt.Gebri International BV is geen onbekende in Bergen op Zoom. Het bedrijf beheert vastgoed en zijn projectontwikkelaar.


Kees Marklin is geen onbekende in de modelspoor wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte Märklin modelspoor artikelen vooral wereldwijd bekend via zijn Ebay winkel.


Van Lent InterDesign is net als de club gevestigd in de Fortuinstraat en is gespecialiseerd in alles wat met woninginrichting te maken heeft. Ieder jaar in December is er een winter modelspoorbaan te vinden in de etalage van het bedrijf. Deze baan trekt veel bezoekers en wordt zeer gewaardeerd.


De Breet Notariaat is een Notaris en Adviseurs kantoor voor Bergen op Zoom en omstreken.


Fireplace Haarden, de specialist uit Bergen op Zoom op het gebied van Openhaarden, Houtkachels, Gaskachels, Rookgaskanalen etc. De winkel heeft een leuke verrassing er rijdt namelijk een Spoor 1 modelspoortrein net onder het plafond rond. Dit zijn aardig grote treinen met een schaal van 1:32. Modelspoorclub Bergen op Zoom helpt deze winkelier met het onderhoud van de treinen.


Faster Forward uit Bergen op Zoom is een leverancier in ERP Software systemen voor de zakelijke markt.


Biercafe de Loco, net als Modelspoorclub Bergen op Zoom gevestigd op de Grote Markt 11 Bergen op Zoom. Een gezellig café met veel soorten bieren. De eigenaar is ook een modelspoor liefhebber en heeft in zijn zaak LGB treinen rondrijden. Modelspoorclub Bergen op Zoom helpt met het onderhoud van deze treinen. Helpt U ook deze horeca ondernemer door deze lastige periode heen tijdens de COVID-19 Pandemie. Bestel dan eens de Bierbox, dit zal zeer gewaardeerd worden.

De Trein schaal 1:25 ofwel G-Schaal rijdt door het Café

Modelspoor 24 is een onderneming gespecialiseerd in modelspoorbaan toebehoren en landschapsbouw, kortweg scenery.
Op de webshop van www.modelspoor24.nl vindt u populaire scenery producten van NOCH, WOODLAND SCENICS, LARS OP ‘T HOF, BUSCH en JORDAN. Daarnaast een compleet assortiment van populaire styrofoam muurplaten.